Archive for the ‘Evenimente’ Category

In conducerea televiziunii va fi si Radu Moraru recent plecat de la B1TV unde in seara aceasta va prezenta ultima editie din emsiunea “Nasul”. Investitiile in noua televiziune se vor ridica in timp la 10 milioane de euro, cu un starup intial de 1.2 milioane eure.

Roxana Reche şi Alexandru Pal vă aşteaptă în oraşul Unirii, la Catedrala Romano-Catolică “Sfântul Mihail”, duminică, 12 decembrie 2010, ora 19,00, la concertul Voi, zuori de ziuă.

14 Octombrie 2010, ora 19:00 Sala Palatului, Bucuresti Dupa succesul rasunator inregistrat in toamna anului trecut, la prima editie a maratonului folk, iubitorii genului lsunt invitati la Sala Palatului, in data de 14 Octombrie 2010 pentru a da startul celei de-a doua editii a mega evenimentului “Folk Maraton”. Cele mai cunoscute voci ale folk-ului romanesc, [...]

25 septembrie 2010 Arenele Romane ( Cort incalzit ) Evenimentul va avea loc sambata, 25 septembrie 2010, in cort incalzit la Arenele Romane After party oficial de la Studio Martin.

Operatorii culturali din Sibiu si-au unit fortele pentru a promova atractiile turistice din centrul cultural transilvanean. Muzeul National Brukenthal si Complexul National Muzeal Astra au incheiat astazi un acord de colaborare cu ARTmania Festival, festivalul de muzica si arte conexe din Sibiu. Parteneriatul are ca obiectiv promovarea la nivel national a spatiilor muzeale aflate in [...]


top