Archive for the ‘Diverse’ Category

• Eliminarea taxei de dislocare internationala pentru repatrierea autovehiculelor in tarile unde acestea sunt inregistrate sau in directia acestor tari • Prelungirea inchirierilor pentru clientii cu plecari amanate, onorarea rezervarilor pentru clientii cu sosiri intarziate • Returnarea sumelor pre-platite in proportie de 100% in cazul in care se anuleaza rezervarea • Peste 2,000 de persoane [...]

Jocuri de Gatit

10, Apr 2010

Invata sa-ti prepari singur mancare, sa te gospodaresti, sa iti faci o prajitura, un tort! invata cum se pun preparatele, in ce ordine, cat timp trebuie tinute la aragaz sau in cuptorul cu microunde si multe multe altele!

Delfini au fost găsiţi duminică şi luni pe plaja din Eforie Nord. Cadavrele celor două animale, observate de turişti, au fost ridicate de echipa Oceanic-Club, care a efectuat şi autopsia.

Paste Fericit !

2, Apr 2010

Paste Fericit si Hristos a Inviat tuturor! Mesaje de Paste: http://mesaje.itbox.ro/mesaje-urari-de-paste/

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi, că statul ar trebui să vândă toate hotelurile şi vilele turistice pe care le are în proprietate deoarece operatorii turistici care ar prelua respectivele obiective s-ar ocupa mult mai bine de ele.


top