Cazare

Pensiunea Cris Mila 23

Pensiunea Cris
cazare Pensiunea Cris -  stele

Mila 23, Judetul Tulcea, Romania Accesul se face exclusiv naval;

Telefon:
+4.0240.546.446


Descriere Pensiunea Cris

Rezervatie naturala a Biosferei, Delta Dunarii este poarta de rasarit a Romaniei. Ea reprezinta ultima destinatie a Dunarii inainte de varsarea in Marea Neagra unde se desparte in trei brate: Chilia, Sfantu Gheorghe si Sulina. Localitatea Mila 23 este situata pe bratul Sulina, in partea nordica, in zona Dunarii vechi. Aici aveti ocazia de petrece o vacanta de neuitat la PENSIUNEA CRIS care va asteapta sa o vizitati.

Servicii in camere la Pensiunea Cris

- Camere confortabile;
- Grup sanitar comun;

Servicii Oferite de Pensiunea Cris

- 4 camere confortabile;
- Fiecare camera poate caza 2, 3 sau 4 persoane;
- 2 grupuri sanitare cu dusuri si apa calda
- Sala de mese este dotata cu televizor color;

Alte Servicii oferita de Pensiunea Cris

Turistii au ocazia de a cunoaste minunile, frumusetile si salbaticia Deltei, fiind condusi pe "carari" numai de localnici cunoscute.

Barca va va purta printr-un peisaj exotic unic, marginit de stufarisuri ce adapostesc o mare varietate de pasari ca: pelicani, lebede, egrete mari si mici, tiganusi, gâste si rate salbatice, lisite, cormorani, stârci, lopatari,s.a.

In afara de plimbarile de agrement, amatorii de pescuit se pot delecta cu aceasta activitate fie de la debarcaderul propriu, fie inchiriind o barca motorizata sau una cu vasle.

Va puteti petrece timpul liber într-un mod agreabil la Terasa rustica de pe malul apei, pescuind sau facand plaja iar serile la Discoteca din localitate.