Cazare

Hotel Continental Forum Sibiu

Hotel Continental Forum
cazare Hotel Continental Forum - 4 stele

B-dul Unirii 10, Sibiu, Judetul Sibiu, Romania;

Telefon:
+4.0372.692.692


Descriere Hotel Continental Forum

Compania Continental Hotels a preluat hotelul de doua stele Bulevard din Sibiu si l-a redeschis sub numele Hotel Continental Forum Sibiu. Cladirea se afla in apropierea centrului istoric al orasului, avand fatada principala orientata spre sud, catre Teatrul National si este un adevarat simbol al istoriei si ospitalitatii sibiene. Cladirea Hotel Continental Forum Sibiu este o bijuterie care se descrie prin unicitate si originalitate iar spatiul interior, modern si primitor, este locul de intalnire pentru oameni de pretutindeni, un spatiu al dialogului intre stiluri si atitudini.

Servicii in camere la Hotel Continental Forum

- In nuante de bleu, crem si albastru;
- Aer conditionat;
- Acces la internet;
- Grup sanitar;
- Uscator de par;
- Telefon;
- Televizor;
- Minibar;

Servicii Oferite de Hotel Continental Forum

- 3 nivele;
- 1 apartament prezidential situat la etajul 4 care ofera o panorama superba a muntilor din zare;
- 30 de camere single;
- 60 de camere duble matrimoniale;
- 34 de camere duble twin;
- 10 apartamente;
- Intalniri si conferinte;
- Bar;
- Terasa;
- Salon mic dejun;
- Restaurant;
- Crama;

Alte Servicii oferita de Hotel Continental Forum

Apartamentele
- 3 apartamente Junior;
- 3 apartamente amenajate pentru persoane cu dizabilitati si mobilitate redusa;
- 4 apartamente executive;

Restaurant
Balkan Bistro ( 100 locuri ) este situat la parterul Hotelului Continental Forum asteptand oaspetii sa guste preparatele cu specific balcanic.
La Balkan Bistro savurati un meniu extrem de variat cu specialitati turcesti, albaneze, macedonene, romanesti, croate, grecesti, sarbesti etc

Crama
Crama ( 70 locuri ) este amplasata la subsol, chiar in pivnita originala a fostei cafenele Habermann (celebra cafenea construita in 1876, loc de intalnire si reper al vietii culturale sibiene). In acest spatiu, pe langa atmosfera boema si plina de farmec, vinul si mancarea buna au mare greutate.

Salon mic dejun
- Salonul de mic dejun este situat la parterul Hotelului Continental Forum, in cadrul restaurantului Balkan Bistro. Sala are o capacitate de 100 locuri si este deschis de la ora 6:30 la ora 10:30.
- Se ofera clientilor si Mic dejun Dimineata Devreme (intre orele 4:30 ? 6:30) si Mic dejun tarziu (intre orele 10:30-12:30)

Terasa
- Hotel Continental Forum se mandreste cu trei terase: terasa Balkan Bistro, terasa Tekaffe si o gradina interioara. Puteti savura mancarea sau doar o specialitate de cafea in aer liber chiar in centrul orasului.

Bar
- Va invitam sa petreceti cateva clipe de relaxare in Barul de zi situat in holul hotelului. Aici puteti degusta o gama variata de cockailuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice.
- Tekacaffe este locul ideal pentru o portie de energie. Specialitatile de cafea si ceai impreuna cu delicioasele produse ce patiserie vor transforma momentele petrecute in barul Tekaffe intr-o dependenta.

Intalniri si conferinte
- 6 sali de conferinte;
- Flipchart;
- Videoproiector;
- Retroproiector;
- Traducere simultana;
- Video & TV;
- Ecran;
- Instalatie de sonorizare;
- Laptop;
- Acces internet;
- Serviciile de secretariat includ fotocopiere;
- Tehnoredactare;
- Primire / transmitere fax-uri;