Cazare

Pensiunea Bazna Bazna

Pensiunea Bazna
cazare Pensiunea Bazna - 3 margarete

Blajel, Sibiu, Romania; Comuna Bazna este asezata langa un afluent al raului Tarnava Mica, la 17 km nord-vest de orasul Medias si la 6 km de comuna Blajel.

Telefon:
+4.0374.009.192
+4.021.323.30.06

Descriere Pensiunea Bazna

Localizata intr-un spatiu pitoresc, Pensiunea Bazna reprezinta o combinatie intre traditie si confort. Comuna Bazna este asezata langa un afluent al raului Tarnava Mica, la 17 km nord-vest de orasul Medias si la 6 km de comuna Blajel.

Servicii in camere la Pensiunea Bazna

- Dus,toaleta;
- TV;
- Telefon;
- Minibar;

Servicii Oferite de Pensiunea Bazna

- 37 camere duble;
- Restaurant de 60 locuri;
- Bar;
- Locuri de parcare;
- Piscina acoperita
- Sauna;
- Sala de fitness;
- Wellness;

Alte Servicii oferita de Pensiunea Bazna

Wellness
Impachetarile cu namol de la Bazna merita pe buna dreptate aprecierea vizitatorilor. Sarea de la Bazna, bogata in iod si brom este folosita pentru bai relaxante. Rezultatele dupa un astfel de tratament sunt vizibile.
a) Apele minerale sarate-iodurate, folosite sub forma de bai, au un efect complex datorita actiunii concomitente a celor trei factori: termic, mecanic si chimic.
b) Namolul de Bazna prezinta o plasticitate si o consistenta moale, cu dispersiune foarte fina, care nu necesita o pregatire prealabila pentru tratament, pretandu-se, datorita proprietatilor sale, la impachetari, dupa ce mai intai este incalzit; se aplica pe piele la temperaturi de 42-45°C.
c) Sarea de Bazna se obtine in statiune direct din apele minerale, prin evaporare la incalzire. Folosirea ei se face sub forma de comprese, cataplasme, in special pe adomen. Se dilueaza 25 g sare de Bazna intr-un litru de apa. Pentru baile partiale, concentratia este de 1/2 kg sare la litru, iar pentru baile generale 1-2 kg sare.