Satu Mare

Hotel Dana Satu Mare

Hotel Dana
cazare Hotel Dana - 3 stele

Strada Careiului Nr. 128 Satu Mare Judetul Satu Mare Romania la intrarea dinspre Oradea (Carei).

Telefon:
+4.0261.877.787 ; +4.0261.877.785
+4.0261.877.786

Descriere Hotel Dana

Aflat la iesirea din Satu Mare spre Oradea, hotelul Dana este cel mai nou hotel din zona. Dotat la standarde internationale, este un etalon în domeniul hotelier pentru toata zona de nord-vest a Romaniei. Calitatea serviciilor, conditiile excelente de cazare si servire, ambianta creata va vor face sa va simtiti ca acasa. Principala noastra prioritate o reprezinta satisfacerea tuturor dorintelor si nevoilor clientului. Va invitam cu toata stima sa intrati si dumneavoastra in marea familie a celor care vor privi intotdeauna hotelul Dana ca o a doua casa. Ambianta placuta este asigurata de decorul original, rivalizand cu cele intalnite in marile hotele europene, decorul reprezinta o imbinare intre arta contemporana (tablouri cubiste, semnate Kandinsky) si o multitudine de plante exotice. Va stau la dispozitie camere cu unul sau doua paturi, precum si apartamente, in total 100 de locuri de cazare. De asemenea, complexul cuprinde un salon restaurant, cu orchestra, bar de zi si terasa. In interes de afaceri, va punem la dispozitie un salon de receptii si conferinte precum si un birou de schimb valutar. Securitatea autoturismului dumneavoastra este garantata in parcarea pazita a hotelului.

Servicii Oferite de Hotel Dana

- Restaurant;
- Bar;
- Camere cu pat dublu sau cu doua paturi;
- Apartamente
- 3 nivele;
- Camere ce se disting prin bun gust si ergonomie;
- Sistem de stingere automata a incendiilor de ultima generatie;

Detalii suplimentare Hotel Dana

Camerele :
- Izolate fonic;
- Linie telefonica internationala;
- TV-satelit;
- Frigo-bar;
- Grup sanitar;

Apartamentele :
Apartamentele inglobeaza toate calitatile camerelor cu unul sau doua paturi, oferind in plus caracteristici care le fac sa reprezinte maximul de confort, cu dotari ireprosabile, apartamentele recreaza atmosfera propriului camin.

- Camera de zi;
- Dormitor;
- Baie;

Mobilierul, cat si dotarile speciale (cum ar fi cada de baie cu jacuzzi) fac ca apartamentele noastre sa rivalizeze cu acelea ale marilor hotele europene.

Alte Servicii oferita de Hotel Dana

Restaurant
Cu siguranta ca poftele oricarui gurmand vor fi satisfacute de restaurantul hotelului. Meniul variat si deservirea exemplara va vor face sa va simtiti ca acasa. Ambianta deosebita este o imbinare perfecta de lumina si decor, luxul fiind cuvantul care descrie cel mai bine sentimenul pe care il veti incerca odata asezati la masa.

Bar
Barul hotelului va sta la dispozitie 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamana. Ambianta deosebita este realizata printr-o inedita combinatie de lumina si culoare. Satisfactia clientului este garantata de gama variata de bauturi si produse existente. Toate acestea, precum si atmosfera intima, va vor face sa petreceti momente unice, departe de efervescenta vietii cotidiene.