Pensiunea Bavaria Campina

Pensiunea Bavaria
cazare Pensiunea Bavaria - 2 stele

DN 1 Bucuresti - Brasov - Km. 92, Str. In Lunca 33, Campina, Jud. Prahova

Telefon:
+4.0244.333.264


Servicii Oferite de Pensiunea Bavaria

- Camere duble
- 2 garsoniere dotate cu bucatarie
- Spalatorie
- Terasa
- Restaurant
- Recreere

Detalii suplimentare Pensiunea Bavaria

Cazare turisti :
categoria A:
- 3 camere
- Televizor + cablu TV
- Minibar
- DVD

categoria B:
- 15 camere
- Televizor + cablu TV

Garsoniera:
- dotata cu televizor + cablu TV
- minibar
- DVD
- bucatarie

Cazare muncitori :
- 3 camere cu doua paturi single;
- Televizor;
- Cablu TV ;
- 1 grup sanitar comun;

Alte Servicii oferita de Pensiunea Bavaria

Spalatorie
Infiintata in anul 2006, Spalatoria Bavaria are drept obiectiv sa puna la dispozitia persoanelor juridice servicii personalizate de cea mai buna calitate, in termen rapid si cu respectarea cerintelor de mediu.
Pentru a ne indeplini aceasta misiune am dezvoltat o structura de productie formata din echipamente moderne si performante. Avem cei mai bine pregatiti angajati si materiale recomandate de specialisti.
Spalatoria Bavaria efectueaza servicii de: spalare, apretare sau emoliere, predetasare pete, calcat, impachetat, ridicare si livrare gratuita pentru urmatoarele categorii de textile.

Recreere
Pensiunea Bavaria va ofera cele mai atractive jocuri pentru relaxarea dumneavoastra: ping-pong, kicker, darts.
Nici imprejurimile nu sunt de neglijat. Numeroase obiective turistice din zona asteapta sa le vizitati: Castelul Iulia Hasdeu, Muzeul Memorial N. Grigorescu, Complexul Arhitectural Medieval Brebu, Lacurile SarateTelega, Lacul Paltinu. Distantele mici fata de statiunile turistice importante ca Slanic Prahova, Cheia, Breaza, Sinaia, Azuga, Busteni, Predeal, permit organizarea de excursii, iar iarna, accesul la partiile de schi.

Terasa
Atat pentru servirea mesei, cat si pentru a petrece timpul in aer liber la o discutie cu prietenii, pensiunea Bavaria va pune la dispozitie o terasa in aer liber. Terasa este amplasata in imediata vecinatate a restaurantului, intr-o atmosfera calda si prietenoasa.
Terasa dispune de o capacitate de 20 locuri.

Restaurant
Specialistul nostru gastronom va va rasfata cu preparate culinare delicioase din bucataria traditionala romaneasca, folosind ingrediente foarte proaspete. Servirea mesei se face intr-un ambient muzical select si aveti posibilitatea de a urmari emisiunea preferata la TV. De asemenea puteti solicita prin interfon servirea mesei in camera. Restaurantul dispune de o capacitate de 20 de locuri