Cazare

Casa Azugeana Azuga

Casa Azugeana
cazare Casa Azugeana - 2 stele

Strada Ritivoiu Nr19 Azuga Judetul Prahova Romania

Telefon:
+4.0244.327.019
+4.0744.316.902

Descriere Casa Azugeana

Te asteptam la Pensiunea turistica Casa Azugeana, din statiunea Azuga, aproape de partiile de schi si cu acces facil din DN1. Casa Azugeana este situata in mirificul decor al Vaii Prahovei, la poalele muntiilor Bucegi si Baiului, in localitatea Azuga. Pensiunea functioneaza in baza atestatului primit de la autoritatea tutelara subordonata Ministerului Turismului si a fost cotata cu doua stele. Nu ezita, pentru relaxare vino la Casa Azugeana!

Servicii in camere la Casa Azugeana

- Baie proprie;
- Mobilier de calitate;
- TV + Cablu TV;
- Internet;
- Minibar;

Servicii Oferite de Casa Azugeana

- 8 camere duble;
- Bar;
- Restaurant;
- Crama;
- 2 bucatarii complet utilate;
- Incalzire centrala;
- Gratar / Barbeque;
- Parcare proprie;

Alte Servicii oferita de Casa Azugeana

Te asteptam la restaurantul Casa Azugeana, pentru a servi preparate speciale, ce imbina stilul traditional cu cel contemporan. Pizza, felurile de baza, delicioasele deserturi si cadrul prietenos, precum si servirea ireprosabila, asigura o experienta de neuitat.

Te asteptam la Crama Casa Azugeana, ce doreşte să ofere clienţilor o ambianţă specială în care aceştia să îşi petreacă serile într-un mod plăcut şi relaxant. Aceasta este plasata în subsolul clădirii recreand imaginea unei crame tradiţionale, totul fiind autentic, de la decoraţiuni la bucate. Crama va cucereste prin preparate specifice romanesti, cat si cu amabilitatea, buna dispozitie si servirea impecabila.