Pensiunea Rubin Borzont

Pensiunea Rubin
cazare Pensiunea Rubin - 3 stele

Borzont Judetul Harghita Romania

Telefon:
+4.0740.072.647 ; +4.0266.365.554
+4.0756.197.371 ; +4.0266.365.556

Descriere Pensiunea Rubin

Pensiunea Rubin, situată în comuna Borzont la 10 km de Gheorgheni şi la 34 de km de Praid vă oferă condiţii excelente pentru odihnă şi recreare la munte. Retrasă si îndepărtată de aglomeraţia oraşului Pensiunea Rubin este locul ideal pentru a uita de problemele zilnice. Farmecul clădirii se datorează mai ales buştenilor rustice, care sugerează liniştea pădurii şi a naturii, şi care au un efect pozitiv asupra dispoziţiei bune ale clienţilor. Camerele confortabile, panorama uimitor de frumoasă şi superbul cadru natural oferă condiţii excelente de odihnă şi recreare atât pentru turişti, cât şi pentru oamenii de afaceri. Sperăm ca serviciile oferite de noi să vă ofere multe satisfacţii şi să fie pe placul Dumneavoastră. Vă aşteptăm într-o atmosferă plăcută şi familiară.

Servicii Oferite de Pensiunea Rubin

- 10 camere duble;

- Restaurant de 160 de locuri;

Alte Servicii oferita de Pensiunea Rubin

Restaurant
Pensiunea este dotată cu un restaurant de 160 de locuri, având compartimente separate pentru fumători şi nefumători. Puteţi să alegeţi dintre servire A la carte, bufet suedez sau meniuri pentru grupe, iar pe lista de meniuri puteţi să găsiţi atât mâncăruri tradiţional transilvăneni cât şi specialităţile bucătăriei internaţionale. Seara puteţi să vă relaxaţi în compania unei cine delicioase, ascultând muzică secuiască tradiţională.

Camerele oferă nu numai confort maxim, dar ci şi o privelişte superbă către lanţul muntos al Depresiunii Gheorgheni. Din fiecare cameră puteţi să vă bucuraţi de frumuseţea munţilor şi de măreţia pădurilor de brazi. Fiecare cameră este dotată cu o baie proprie, un mini-bar şi televizor. Bucuraţi-vă şi Dumneavoastră de confortul oferit de aceste camere!