Hotel Fortuna Baile Tusnad

Hotel Fortuna
cazare Hotel Fortuna - 3 stele

Str. Kovacs Miklos nr. 68, Cod 535100, Baile Tusnad, Judetul Harghita, Romania;

Telefon:
+4.0266.335.216


Descriere Hotel Fortuna

Hotelul Fortuna ii demonstreaza turistului ajuns la cota 750, in zona Bailor Tusnad, ca viata poate fi minunata. Sauna finlandeza originala, cabina cu dus si hidromasaj, tratamentele balneoclimaterice sau masajele facute profesionist sunt doar cateva exemple pentru a va convinge sa nu ocoliti, sub nici o forma, hotelul nostru. Pentru turistii care doresc sa se aventureze in afara statiunii se pot organiza esxcursii pedestre sau cu autobuzul. Toate excursiile pornesc din acelasi loc, respectiv din parcarea situata vis-?-vis de biserica romano-catolica. Cei care doresc sa faca plaja sau sa inoate pot sa faca o plimbare pana la poiana cu 2 bazine termale. Poiana se numeste Veresvíz si este situata in apropierea hotelului. Totodata, malul Lacului Sfanta Ana este un loc ideal pentru recreere, plaja si inot.

Servicii in camere la Hotel Fortuna

- Aranjate in stil rustic;
- Paturi cu saltele ortopedice;
- Bai separate;
- Televiziune prin cablu;
- Telefoane conectate atat la centrale internationale cat si la Internet;
- Incalzire centrala;

Servicii Oferite de Hotel Fortuna

- 11 camere cu 2 paturi;
- 1 apartament;
- 1 apartament de lux cu o baie in care puteti beneficia de hidromasaj;
- Restaurant cu 80 locuri;
- Terasa de vara cu 30 locuri;
- Club cu 30 locuri;
- Incalzire centrala;
- Sauna;

Alte Servicii oferita de Hotel Fortuna

- Restaurantul poarta amprenta stilului rustic - o combinatie originala de piatra si lemn. Mobilierul este facut din lemn masiv de brad purtand sculpturi cu motive florale. A fost realizat special de artisti brevetati in mesteritul lemnului. Semineul existent aici confera o nota aparte de intimitate intreg restaurantului facandu-i pe turisti sa se simta ca acasa.

- Terasa a fost cioplita in piatra bazaltica. Mobilierul a fost gandit in acelasi stil rustic. Celor care au decis sa ia masa pe terasa li se infatiseaza un peisaj de neuitat avand in prim-plan Stanca Soimilor.

- Clubul este locul in care oricine se poate destinde jucand biliard, serband cu prietenii la mesele in forma de busteni sau ascultand muzica. La viza amatorilor: clubul are usile deschise tuturor celor interesati sa organizeze conferinte, intalniri sau sedinte de training.