Craiova
Cazare

Hotel Casa cu Tei Craiova

Hotel Casa cu Tei
cazare Hotel Casa cu Tei - 4 stele

Str.Amaradia, Nr 4, Judetul Dolj, Romania;

Telefon:
0372.981.433
0771.498.695

Descriere Hotel Casa cu Tei

Deschis in decembrie 2008 situat in zona centrala, Casa cu tei este un elegant hotel de patru stele , cu 14 de camere spatioase si confortabile, de o eleganta clasica, proiectate cu grija pentru detalii si bun gust.Intimitate, stil si atentie personalizata sunt caracteristicile principale ale hotelului Casa cu tei. Designul deosebit al fiecarei camere subliniaza increderea noastra in crearea marilor momente ale vietii printr-o atentie deosebita la detalii aceasta incredere provenind dintr-un inalt respect fata de client, din arta ospitalitatii care ne caracterizeaza si din capacitatea de a anticipa si satisface mereu in cele mai mici detalii nevoile oaspetilor nostri.

Servicii in camere la Hotel Casa cu Tei

- Aer conditionat;
- Televiziune prin cablu;
- Mini-bar;
- Telefon direct international;
- Birou de lucru;
- Acces Internet;

Servicii Oferite de Hotel Casa cu Tei

- 14 de camere;
- Camere single si duble;

- Restaurant;
- Servicii de spalatorie si calcatorie;
- Concierge;
- Servicii secretariale;
- Parcare privata;
- Micul dejun inclus in pret;
- Aceptate toate tipurile de carti de credit majore;
- 2 sali de conferinta cu 120 locuri;
- Evenimente;

Alte Servicii oferita de Hotel Casa cu Tei

Conferintele
- Capacitate totala de pana la 120 de persoane;
- Echipament de sonorizare la cerere (microfoane fixe si mobile, difuzoare);
- Coffee-break-uri si lunch cu meniu mediteranean, international, set-meniu incluse in pachetele oferta;
- Tarife speciale pentru pachetele incluzand si cazare;
- Va asteptam cu placere sa fim parteneri pentru cele mai reusite evenimente, prezentari, conferinte, traininguri, intalniri de afaceri sau cocktailuri;

Restaurant
Un mix de exceptie intre bucataria moderna si clasica, ce include specialitati mediteraneene si feluri traditionale romanesti. Meniul, ce contine specialitati recunoscute si creatii originale ale bucatarilor , lista de vinuri premiate atent alese si servirea impecabila, reprezinta o oferta de nerefuzat atat pentru pranzuri, cine, cocktail-uri, cat si pentru evenimente speciale de orice tip.
Elegantul restaurant al hotelului Casa cu tei este locul potrivit pentru o calatorie gastronomica, ce va va face sa va intoarceti de fiecare data cu placere. Veti fi incantati de atmosfera calda si ambientul rafinat.

Evenimente
Hotel Casa cu tei va pune la dispozitie spatii elegante si pline de stil, personal pregatit si cele mai bune solutii pentru evenimentele dumneavoastra, de la cine de gala sau simple cocktail-uri, la petreceri corporate si private, zile de nastere si onomastice, botezuri si seri tematice.