Pensiunea King Targoviste

Pensiunea King
cazare Pensiunea King - 2 margarete

Bulevardul Regele Carol I, Nr 7, Targoviste, Judetul Dambovita

Telefon:
0245.612.659
0245.206.347

Descriere Pensiunea King

Cladirea in care este situat restaurantul este o cladire veche, cu o arhitectura deosebita ce dateaza din anul 1913. Casa a fost proprietatea unui grec - Stavarache - dar dupa instaurarea regimului comunist, incepand din anul 1950, a fost nationalizata si trecuta in proprietatea statului. Dupa anul 1950 aceasta cladire a fost folosita fie drept cantina, fie pentru birouri si locuinte de serviciu, fie ca restaurant. In perioada 1998-2001, cladirea a fost revendicata de mostenitori si locuita de acestia. Incepand cu 28 decembrie 2001 cladirea, impreuna cu toate anexele, a fost cumparat de societatea noastra, a fost restaurata si o parte din anexe au fost transformate in minihotel si sediu administrativ pentru societate.

Servicii in camere la Pensiunea King

- Televiziune prin cablu;
- Bai separate cu dus si grupuri sanitare;

Servicii Oferite de Pensiunea King

- 4 camere duble;
- Restaurant cu 170 locuri;
- 2 separeuri cu 24 si 26 locuri;

Alte Servicii oferita de Pensiunea King

- Restaurantul poate organiza oricand si la orice nivel evenimente (nunti, botezuri, banchete), mese de protocol, mese private, etc.

- Pe timp de noapte restaurantul functioneaza drept club de noapte (Club "KING") cu program specific de muzica, balerine, dansatoare, invitati speciali ai muzicii romanesti.