Hotel Sunquest Venus

Hotel Sunquest
cazare Hotel Sunquest - 3 stele

Venus, Judetul Constanta, Romania;

Telefon:
+4.0241.543.920
+4.0241.731.389

Descriere Hotel Sunquest

Amplasat intr-o zona linistita a litotralului romanesc, avand confortul, dotarea si eleganta unui hotel de clasa, dar in acelasi timp oferind intimitate si caldura, Hotelul SUNQUEST (fost Nora) 3*** satisface si cele mai exigente cerinte ale turistilor ce ii onoreaza invitatia de a ii trece pragul. Complet renovat si modernizat in anii 2005-2007, complexul este format dintr-un hotel cu capacitate de cazare de 254 locuri, structurat pe 5 nivele si deservit de 2 lifturi, bar de zi, restaurant cu terasa, 2 sali de conferinta (120 si 90 locuri*), salon de coffe-brreak, parcare proprie cu paza si un beach-bar situat pe plaja, la numai cativa pasi de mare , doua piscine (o piscina pentru adulti cu jacuzzi, caderi de apa, lumini subacvatice si o piscina speciala pentru copii ) si amenajarea gradinii (acest din urma proiect va fi disponibil la inceputul sezonului estival cu conditia finalizarii proiectului in timp util). Dotari si facilitati: Hotelul pune la dispozitia turistilor 127 de camere duble (cu doua paturi sau cu pat matrimonial). Interioarele amenajate cu gust, reprezinta echilibrul perfect intre rafinamentul amenajarilor interioare si al dotarilor ce au ca scop confortul si placerea oaspetilor. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, cada de dus, televizor, frigider (nu are regim de minibar), seif pentru valori, radio-casetofon cu CD, A/C, camerele de la etaj au balcon cu masuta si doua scaune. Dotari sala de conferinte – tehnologie hi-tech: videoproiector, ecran de proiectie, televizor, flip chart, microfon, amplificator adresare publica. La cerere se pot amenaja inca doua sali de conferinta cu capacitatea de 80 locuri si 60 locuri. Salile pot fi dotate cu echipamente suplimentare in functie de solicitari. Barul hotelului va invita sa va delectati, intr-un ambient placut, cu o gama larga de produse pe care suntem incantati sa vi le punem la dispozitie - bauturi alcoolice, bauturi nonalcoolice, cocktailuri, bauturi calde.

Servicii in camere la Hotel Sunquest

- Aer conditionat;
- Frigider;
- Seif;
- Baie proprie;
- TV;
- Doua paturi separate;
- Pat dublu;
- Birou;

Servicii Oferite de Hotel Sunquest

- 127 camere duble;
- 5 nivele;
- 2 lifturi;
- 254 locuri;

- Restaurant cu terasa;
- Bar de zi;
- 2 Sali de conferinte;
- Salon de coffee-break;
- Beach-bar;
- Parcare cu paza;
- Piscina cu jacuzzi;
- Piscina pentru copii;
- Jocuri de societate (remmy, sah, table);
- Pompa pentru umflarea articolelor de plaja gonflabile;
- Acces Internet wireless (in receptie);
- Complet renovat si modernizat;

Alte Servicii oferita de Hotel Sunquest

- Fier de calcat;
- Uscator de par;
- Interzis accesul animalelor de companie;
- Comenzi taxi
- Informatii turistice;

Conferinte:
- 2 sali de conferinte;
- 210 locuri;
- Videoproiector;
- Ecran de proiectie;
- Televizor;
- Flip chart;
- Microfon;
- Amplificator adresare publica;
- La cerere se pot amenaja alte doua sali de conferinte cu o capacitate de 60 respectiv 80 locuri

Piscinele
Cele doua piscine exterioare, una pentru copii si una pentru adulti – dotata cu jacuzzi, fantani arteziene, caderi de apa si lumini subacvatice, ofera solutia ideala pentru petrecerea unei zile insorite de vara. Puteti servi o gama larga de bauturi alcoolice, nonalcoolice, cocktailuri si bauturi calde de la barul piscinei.

- (NOU) Bonuri valorice;

Facilitati copii
- copiii cu varsta cuprinsa intre 0-10 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara a beneficia de pat suplimentar (nu mai mult de 2 copii intr-o camera);
- copiii cu varsta cuprinsa intre 10-14 ani beneficiaza de 50% reducere la tariful de cazare si beneficiaza de pat suplimentar (un singur pat suplimentar in camera si nu mai mult de 2 copii intr-o camera).