Hotel Cocor Neptun

Hotel Cocor
cazare Hotel Cocor - 4 stele

Neptun Judetul Constanta

Telefon:
+4.0241.701.042


Descriere Hotel Cocor

COCOR SPA HOTEL 4*, situat in centrul celei mai verzi si atragatoare statiuni de pe litoralul romanesc al Marii Negre, Neptun-Olimp, la doar 50 m de plaja, pune la dispozitia oaspetilor sai un numar 226 de camere duble, 8 apartamente si 4 camere comunicante. Hotelul, complet renovat in anul 2003, dispune de parcare pazita cu o capacitate de 80 de locuri, ascensoare ultramoderne, rampe acces pentru persoane cu dizabilitati, gradinita si loc de joaca pentru copii, magazin de suveniruri, baruri, restaurant, terasa, gradina, piscine exterioare incalzite pentru adulti si copii, Jacuzzi, plaja privata si sporturi nautice, club Vision. Deschis in perioada aprilie - octombrie, COCOR SPA HOTEL va ofera confortul standardului de 4 stele atat in spatiile de cazare cat si in zonele publice: aer conditionat/incalzire, internet wireless gratuit, minibar, safe in camera, detector de fum, tv prin cablu, linii telefonice internationale directe. In primavara 2009, COCOR SPA HOTEL anunta cu mandrie finalizarea investitiei de 10 mln EURO in Centrul de Sanatate COCOR SPA, unul dintre cele mai moderne din Romania. Cocor SA (www.cocor.ro) este o companie publica listata la Bursa de Valori Bucuresti (simbol: COCR) cu o capitalizare de 35 mln euro, care a inregistrat o apreciere a actiunilor de 300% in ultimii 3 ani si un profit EBITDA de 3 mln euro in 2007, cu 15% mai mare decat cel obtinut in 2006. Grupul Cocor detine, pe litoralul romanesc al Marii Negre, in statiunea Neptun- Olimp, COCOR SPA HOTEL 4* (www.cocorspahotel.ro), Hotel Ovidiu 2*, Centrul de Sanatate COCOR SPA(www.cocorspa.ro), precum si VISION CLUB (www.visionclub.ro) Prin intermediul Cocor MediaChannel (www.cocormediachannel.ro), Grupul de companii COCOR SA a inaugurat cea mai mare instalatie de leduri desfasurata pe o singura cladire (500mp) din Europa continentala (a doua in UE dupa Piccadilly Circus din Londra, 660 mp). Investitiile majore in Cocor Media Channel si in fostul magazin Cocor aflat la km 0 al Bucurestiului, vor transforma Cocor Luxury Store (www.cocorluxurystore.ro) intr-un centru comercial exclusivist, unul dintre cele mai de succes din Europa. Alte companii aflate in portofoliul Cocor SA sunt Comturist SA (www.comturist.ro) si agentia de turism COCOR TRAVEL (www.cocortravel.ro).

Servicii in camere la Hotel Cocor

- Instalatie de climatizare;
- Internet wireless gratuit;
- Minibar;
- Safe;
- Senzori de fum;
- Telefon international;
- Sonorizare in baie;
- Tv prin cablu;
- Sistem de inchidere electronica pe baza de cartela;

Servicii Oferite de Hotel Cocor

- 242 spatii de cazare;
- 8 apartamente si 4 perechi de camere standard comunicante;
- Restaurante;
- Bar la piscina;
- Lobby Bar;
- Wellness Oasis;
- Clinique;
- Thermarium si Piscina;
- Vision Club;

Alte Servicii oferita de Hotel Cocor

Thermarium si Piscina
Datorita puterii regenerative a apei si caldurii aici va puteti purifca si relaxa corpul.

Lasati-va rasfatati si improspatati intr-una din saunele noastre: Finish, Herbal, Turkish sau invigorat de Fantana de Gheata si Dusurile Emotionale; relaxati-va si tonifati-va mintea si corpul in Piscina cu vedere la mare si Jacuzzi-ul de la ultimul etaj al centrului nostru. In aceasta zona Relaxation Boudoir este aproape un “must”.
- Hidroterapie
- Cascada cervicala
- Jacuzzi
- Inot contra curentului
- Terapii Termice
- Hammam
- Finish Sauna
- Bio Sauna
- Fantana de Gheata
- Dusuri Emotionale
- Tratamente thalasso

Wellness Oasis
Ritualul de Wellness incepe cu un moment placut si relaxant in zona Thermarium & Pool Lounge. Impreuna cu cele mai aromate ceaiuri si fructe bio veti descoperi adevarata stare de bine. Uitati de lumea exterioara, simtiti-va liberi sa experimentati masaje orientale combinate cu ritualuri senzoriale care rasfata, atmosfera deosebita, muzica sugestiva, lumina fina si aromaterapie.

Profesionistii nostri va ajuta sa va creati propria calatorie, sa va relaxati si sa va recastigati energia.
Oferim o selectie de tratamente de la cele traditionale pana la cele contemporane, toate find croite pe dorintele si nevoile fiecarui oaspete.
- Masaje orientale
- Tratamente senzoriale
- Beauty (fata & corp)

Clinique
Cocor Clinique este un centru modern si inovator dedicat sanatatii naturale.
Echipa noastra, medici experti si terapeuti specializati, vor crea impreuna cu dumneavoastra un program personalizat menit sa va satisfaca toate asteptarile.
Suntem preocupati in a va ajuta sa atingeti starea de sanatate dorita si in a va tine departe de obiceiurile nesanatoase.

Puteti combina programul curativ cu orice ritual Wellness si astfel sa va bucurati de intreaga Experienta Cocor.
- Balneo/reabilitare
- Detox
- Slimming
- Healthy aging
- Anti stres