Cazare

Casa Bunicii Predeal

Casa Bunicii
cazare Casa Bunicii - 3 stele

Soseaua Nationala Nr 28 Predeal Judetul Brasov Romania

Telefon:
+4.0268.456.538
+4.0741.635.516

Descriere Casa Bunicii

Casa Bunicii este o pensiune pe gustul tau, primitoare si vesela, intima si frumos amenajata. Fiindca gateste foarte bine si are mereu tot ce-ti doresti, Bunica se supara daca vii cu pachetelul de-acasa (mancare, bautura).

Alte Servicii oferita de Casa Bunicii

Casa Bunicii isi propune sa iti incante toate simturile.

Mirosul placintii Bunicii, care se rumeneste Vinerea si se ofera din partea casei, iti va aduce aminte de anii copilariei.

Daca este iarna si nu o superi pe Bunica, ea va avea grija sa nu uite pregatirea vinului fiert. Ii simti izul in aer de cum intri in casa, dupa o zi de partie.

Chiar daca nu-i plac manelele si nici muzica tare, Bunica a invatat muzica iubita de nepotii ei si are un pachet de discuri pe care vi le poate pune la dispozitie.

Fie ca vii iarna la schi, fie ca vii vara la soare, poti sa-ti faci vacanta asa cum ai visat. Te asteapta o terasa insorita in fata casei si una cu mult mai draguta in spate, unde Bunica a amenajat pentru tine gratar pentru barbeque, nu de alta, dar e pacat de privelistea incantatoare catre padurea de brazi din spatele casei.

Casa Bunicii este acel loc linistit si cald in care te retragi sa uiti de tumultul cotidian.

Wireless gratuit si un birou complet cand calatoresti

In orice zi de Luni pana Vineri, Bunica iti pune la dispozitie gratuit un birou complet: computer, imprimanta, copiator, fax si ... in toata pensiunea, wireless.