Cazare

Pensiunea Flamingo Brasov

Pensiunea Flamingo
cazare Pensiunea Flamingo - 3 stele

Strada Lunga Nr 75 Brasov Judetul Brasov Romania

Telefon:
+4.0268.416.080
+4.0723.579.656

Descriere Pensiunea Flamingo

Situata in centrul istoric al orasului Brasov, pe strada Lunga nr. 75, Pensiunea Flamingo, clasificata la 3 stele, este rezultatul imbinarii unui exterior in stil baroc, cu un interior modern si primitor.

Servicii Oferite de Pensiunea Flamingo

-2 camere single;
-2 apartamente;
-1 apartament lux;
-2 studiouri;
-13 camere duble;

- Parcare;
- Salon mic dejun;
- Receptie;
- Gradina interioara;
- Bar;
- Lobby;
- Aer conditionat;
- Internet wireless;
- Rent a Car;

Alte Servicii oferita de Pensiunea Flamingo

La parter se gasesc 5 camere duble, spatioase, dotate cu bai proprii, TV color, frigider, minibar si un apartament de lux cu jacuzzi. In cadrul receptiei se gaseste un lobby in care turistii se pot relaxa vizionand programele prin cablu, pot face conversatie sau pot servi produsele de la bar.

Receptia este primitoare si luminoasa, viu colorata, iar personalul este intotdeauna binevoitor cu turistii, raspunzand oricaror solicitari.

Din lobby se poate urca la etaj, unde se gaseste o gradina interioara cu plante. Tot aici gasim 2 camere single, 3 camere duble si 2 apartamente dotate cu cate o minibucatarie pentru necesitatile clientilor. Apartamantele sunt compuse din sufragerie cu canapea extensibila, baie si dormitor matrimonial, dotat cu cabina proprie de dus.

In curtea interioara se gaseste un corp cu 7 camere duble si parcare pentru clienti .

Salonul pentru mic-dejun il gasim la demisolul cladirii, unde clientii vor fi incantati de produsele proaspat servite in sistem "bufet suedez". Langa salonul de mic-dejun gasim barul de zi Flamingo unde, intr-o ambianta deosebita, se poate asculta muzica si se pot servi produse de bar de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi.